0702055761 info@beds-only.nl

Rugpijn als gevolg van het verkeerde matras

  Ruim 10 jaar ervaring

  Gratis Levering & Montage

  Made in Holland

  Snelle service 

Rugpijn als gevolg van het verkeerde matras

Een matras en rugpijn

Rugpijn als gevolg van het verkeerde matras. Een matras kan de rugklachten die je ervaart verergeren, verminderen en voorkomen. Dit betekent dus dat wanneer je rugpijn ervaart, dit kan komen komen door het matras waar je momenteel op slaapt. Wanneer dit het geval is, is het raadzaam om op zoek te gaan naar een nieuw matras.

Bij Beds Only heten we je van harte welkom in onze showroom op het moment dat je op zoek bent naar een nieuw matras. Wij hebben namelijk het juiste matras voor jou beschikbaar wanneer je kampt met rugpijn.

 

Een matras verergert je rugpijn

Zoals je hebt kunnen lezen kan een matras de rugpijn die je ervaart verergeren, voorkomen en verminderen. Heb je op dit moment veel last van rugpijn? Dan bestaat de kans dat dit aan het matras ligt waar je iedere nacht op slaapt. Rugpijn wordt vaak verergerd doordat je in een verkeerde houding slaapt. Het is belangrijk dat de druk die tijdens het slapen op je rug uitgeoefend wordt, op de juiste manier verdeeld wordt.

Hierbij is het belangrijk dat je matras je lichaam op de juiste manier ondersteunt.

Op het moment dat je nog maar een korte tijd last hebt van rugpijn, hoeft dit niet meteen te betekenen dat je naar de winkel moet gaan om een nieuw matras te kopen. Er zijn namelijk ook allerlei trucjes die je uit kunt proberen om je rug tijdens het slapen zoveel mogelijk te ontlasten:

    • Leg een kussen tussen je ellebogen of knieën
    • Probeer een andere houding aan te nemen tijdens het slapen
    • Corrigeer de houding waarin je slaapt met een goed hoofdkussen
    • Leg een kussen onder je knieën of je rug

Deze oplossingen zijn natuurlijk niet de juiste oplossingen wanneer de rugpijn die je ervaart aanhoudt. Wanneer je rugpijn aanhoudt raden we je aan om eens een bezoek te brengen aan onze showroom. Dit zodat we samen kunnen kijken naar hoe we de rugpijn die je ervaart kunnen verminderen.

 

Ondersteuning is belangrijk

Wanneer de rugpijn die je ervaart niet vermindert na het uitproberen van een aantal mogelijke oplossingen, kan het noodzakelijk zijn om een ander matras aan te schaffen. Rugpijn en een matras kunnen namelijk nauw aan elkaar verbonden zijn. Een goed matras biedt je lichaam namelijk de juiste ondersteuning op de juiste plaats.

Echter volstaat het aanschaffen van een nieuw matras niet zomaar. Hierbij is het namelijk belangrijk dat je weet wat voor slaper je bent.

 

Ben je een rugslaper?

Slaap je het liefst op je rug? Dan heeft voornamelijk je onderrug extra steun nodig tijdens het slapen. Je schouders, billen en bekken moeten tijdens het slapen voldoende kunnen wegzakken in je matras. Dit zonder dat de ondersteuning die het matras je biedt hierdoor verminderd wordt. Op het moment dat je een rugslaper bent en rugpijn ervaart, kan een matras met pocketvering of een koudschuimmatras je de juiste uitkomst bieden.

 

Ben je een zijslaper?

Slaap je het liefst op je zij? Dan moeten vooral je schouders en je heupen goed weg kunnen zakken in het matras. Dit zonder dat je nek mee zakt. Wanneer je het liefst op je zij slaapt, kan een matras met een zachte- of een medium hardheid je de juiste uitkomst bieden.

Wel is het hierbij belangrijk dat je rekening houdt met het volgende: hoe meer gevormd je bent, hoe meer het matras de contouren van je lichaam moet volgen.Dit zodat het matras je de juiste mate van ondersteuning biedt.

 

Ben je een buikslaper?

Rugpijn als gevolg van het verkeerde matras. Slaap je het liefst op je buik? Dan is het belangrijk dat je probeert om een andere slaaphouding aan te nemen. Door op je buik te slapen dwing je lichaam namelijk om een onnatuurlijke houding aan te nemen.

Slapen op je buik kan op den duur erg belastend voor je wervelkolom zijn.

 

Het juiste matras bij rugpijn als gevolg van het verkeerde matras

Het juiste matras bij rugpijn is niet zomaar aan te wijzen. Dit omdat dit van een aantal factoren afhankelijk is. Het juiste matras is namelijk een kwestie van een persoonlijke keuze. Zo zal het ene matras voor iemand die kampt met rugpijn het juiste matras zijn, terwijl dit zelfde matras bij iemand anders met rugpijn de pijn juist verergert.

Omdat het kiezen van het juiste matras dus een kwestie van een persoonlijke keuze is, bieden wij je hiervoor de oplossing.

Wanneer je namelijk bij ons een matras koopt kun je dit matras binnen drie maanden na aankoop ruilen. Het is namelijk niet de bedoeling dat de rugpijn die je ervaart juist toeneemt nadat je een ander matras hebt gekocht. En wij snappen heel goed dat een hele nacht op een matras liggen, iets heel anders is dan het proefliggen wat je in onze showroom kunt doen.

 

Onze showroom

Onze showroom bevindt zich in Den Haag. Hier ben je van harte welkom op het moment dat je op zoek bent naar een nieuw bed, accessoires voor je slaapkamer, of naar een nieuw matras. Eén van onze verkopers maakt graag ruimschoots de tijd vrij om je alles te vertellen over een matras en rugpijn. Ook bieden we je de mogelijkheid om de verschillende matrassen die wij ons assortiment hebben uit te proberen.

We hebben verschillende bedden met verschillende soorten matrassen in onze showroom staan. Dit zodat je zelf kunt ervaren en voelen welk matras mogelijk het beste matras voor jou is.

Beds Only vind het belangrijk dat je beschikt over een goed matras. Dit niet alleen omdat een goede nachtrust belangrijk is. Ook zodat de rugpijn die je ervaart zo snel mogelijk vermindert, of verdwijnt. Rugpijn kan immers ook tal van andere lichamelijke en geestelijke klachten ervaren. Wanneer je niet kunt slapen van de rugpijn is dit van invloed op je algehele welzijn.

Breng dus snel een bezoek aan onze showroom op het moment dat je denkt dat de rugpijn die je ervaart komt door het matras waarop je momenteel slaapt.

 

 

 

 

Rugpijn als gevolg van het verkeerde matras

5/5

N

Beds Only

Bij Beds Only in Den Haag helpen we je graag bij het kiezen van een bed. Kom bij ons een bed eerst uitproberen? In onze showroom in Den haag kan je proefliggen.

Waarom Beds Only?

Gratis Bezorgen & Montage in de regio
Omruilgarantie bij geselecteerde matrassen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Kwaliteit tegen beste prijzen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Gespecialiseerd in maatwerk

Rugpijn als gevolg van het verkeerde matras