0702055761 info@beds-only.nl

Een bed kopen in Den Haag

  Ruim 10 jaar ervaring

  Gratis Levering & Montage

  Made in Holland

  Snelle service 

Een bed kopen in Den Haag

Bed kopen in Den Haag

Wil je een bed kopen in Den Haag? Dan ben je bij Beds Only aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 10 jaar hét adres als het gaat om bedden en bijbehorende accessoires. Jouw nachtrust is onze zorg. Al onze bedden worden uiterst zorgvuldig samengesteld waarbij gebruik gemaakt wordt van materialen van een hoogwaardige kwaliteit. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in boxsprings. Dit omdat steeds meer mensen kiezen voor het kopen van een boxspring. Dit komt mede omdat een boxspring je tal van verschillende voordelen biedt.

 

De voordelen van een boxspring

In vergelijking tot een ledikant, biedt een boxspring je verschillende voordelen. Door een boxspring in Den Haag te kopen beschik je over een optimaal slaapcomfort. Een boxspring beschikt namelijk over een dubbele laag met vering. Tevens heeft een boxspring een open verenstructuur. Dit zorgt ervoor dat zo’n bed dus beschikt over een uitstekende luchtcirculatie en ventilatie.

Daarnaast kun je bij ons geheel naar wense een boxspring samenstellen. Dit zodat je straks niet alleen over een bed met een optimaal slaapcomfort beschikt, maar ook over een bed wat aan al je wensen en behoeften voldoet. Wil je een bed kopen in Den Haag, dan zijn er veel verdelen

Wensen en behoeften

De wensen en behoeften met betrekking tot een Bed kopen in Den Haag zijn voor iedereen anders. Zo zal de ene persoon liever over een bed met een matras beschikken wat hard aanvoelt. Dit terwijl de andere persoon liever over een bed met een matras beschikt wat zacht licht. Bij ons zijn al deze wensen en behoeften bespreekbaar. Ook wanneer je een bed wilt kopen in Den Haag wat over tal van opbergmogelijkheden beschikt. Bij ons kun je namelijk ook kiezen voor een boxspring met opbergmogelijkheden.

Dit kunnen opbergmogelijkheden in de boxspring zelf zijn, maar ook opberglades onder de boxspring behoren tot de mogelijkheden. Tevens ben je bij ons aan het juiste adres op het moment dat je op zoek bent naar een elektrisch verstelbare boxspring. Een bed kopen in Den Haag?

 

Elektrisch verstelbare boxspring

Naast dat een boxspring sowieso al voor een optimaal slaapcomfort zorgt, kan dit comfort versterkt worden wanneer je kiest voor een elektrisch verstelbare boxspring. Zo’n boxspring beschikt over een vier knik’s motor. Dit maakt dat je zowel het voeteneind als het hoofdeind van de boxspring in iedere gewenste houding kunt zetten.

Dit is niet alleen fijn op het moment dat je graag een boek leest in bed, of vaak televisie kijkt op bed. Dit is ook namelijk ook fijn wanneer je met lichamelijke klachten kampt. Veel mensen die kampen met lichamelijk klachten vinden het vaak fijn om hun benen wat hoger te leggen. Dat kan gemakkelijk met behulp van een elektrisch verstelbare boxspring.

 

De nadelen

Naast de talloze mogelijkheden die een boxspring je kan bieden, heeft zo’n bed ook een aantal nadelen. Althans, niet wanneer je hem bij ons koopt. De nadelen die vaak worden omschreven zijn:

  • De stoffen bekleding van de boxspring is lastiger te onderhouden. Dit is vooral lastig wanneer je last hebt van een huisstofmijtallergie.
  • Vlekken en vegen op de bekleding van een boxspring zijn lastiger te verwijderen.
  • Een boxspring kan vooral in een wat kleinere kamer kolossaal ogen.
  • Een boxspring is opgebouwd uit een aantal onderdelen. Al deze onderdelen brengen een behoorlijk gewicht met zich mee en zijn daarnaast vrij loch. Dit maakt bijvoorbeeld dat het lastig kan zijn om na het kopen van een bed in Den Haag het bed in de slaapkamer van je woning te krijgen.

 

Op al deze nadelen hebben wij iets gevonden. Dit omdat je bij ons je boxspring geheel naar wens samen kunt stellen. Ben je allergisch voor huisstofmijt? Dan bieden wij je de mogelijkheid om te kiezen voor kunstleder in plaats van stof. Ook de vlekken op kunstleder zijn meteen een stuk makkelijker te verwijderen.

Tevens hoef je er ook niet bang voor te zijn dat het lastig wordt om de boxspring in je slaapkamer te krijgen. Dit omdat je bij ons namelijk een hoofdbord kunt kiezen wat uit twee delen bestaat. Geen gedoe in het trapgat in je woning dus. Wanneer je alle delen eenmaal in je slaapkamer hebt staan, en in elkaar hebt gezet zal je zien dat het één geheel is.

Door een bezoek te brengen aan onze showroom op het moment dat je een bed wilt kopen in Den Haag, laten wij je zien en ervaren dat er aan het kopen van een boxspring alleen maar voordelen zitten.

 

De prijs-kwaliteitverhouding om een bed kopen in Den Haag

Een bed kopen in Den Haag doe je natuurlijk bij ons. Dit omdat je bij ons verzekerd bent van een juiste prijs-kwaliteitverhouding. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een bed in Den Haag iets is wat je niet zomaar doet. Daarnaast is het uitzoeken van een nieuw bed altijd een momentopname. Hierdoor is het mogelijk dat wanneer je nieuwe bed geleverd wordt, je niet helemaal naar tevreden bent. Dit omdat je bij nader inzien toch liever een ander matras had uitgekozen.

Bij ons is dat geen enkel probleem. Nadat het bed geleverd is kun je binnen drie maanden kosteloos het matras ruilen. Het is namelijk heel anders wanneer je een hele nacht op een matras ligt, dan de 10 minuten tijdens het proefliggen in onze showroom. Op de complete boxspringcombinatie geven wij 3 jaar garantie.

Dit zodat je de komende jaren kunt genieten van een zorgeloze nachtrust. Mochten er binnen die 3 jaar mankementen aan de boxspring optreden, dragen wij er zorg voor dat deze mankementen kosteloos verholpen worden. Een bed kopen in Den Haag?

 

Overige zaken

Naast voor het kopen van een bed in Den Haag ben je bij ons ook van harte welkom voor andere zaken die betrekking hebben op slapen. Bijvoorbeeld voor het kopen van een dekbed of hoofdkussen. Ook voor slaapkameraccessoires ben je bij ons aan het juiste adres. Wat dacht je van leuke nachtkastjes die geheel passen in de stijl van je pas aangekochte boxspring?

Of een commode die geheel in de stijl van je slaapkamer inrichting past? Wil je een bed kopen in Den Haag? Kom vrijblijvend langs in onze showroom Beds Only in Den Haag.

 

 

 

 

Een bed kopen in Den Haag

5/5

N

Beds Only

Bij Beds Only in Den Haag helpen we je graag bij het kiezen van een bed. Kom bij ons een bed eerst uitproberen? In onze showroom in Den haag kan je proefliggen.

Waarom Beds Only?

Gratis Bezorgen & Montage in de regio
Omruilgarantie bij geselecteerde matrassen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Kwaliteit tegen beste prijzen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Gespecialiseerd in maatwerk

Een bed kopen in Den Haag