0702055761 info@beds-only.nl

Bed op maat laten maken

  Ruim 10 jaar ervaring

  Gratis Levering & Montage

  Made in Holland

  Snelle service 

Bed op maat laten maken

Bed op maat laten maken

Ben je op zoek naar een bed wat aan al je wensen en behoeften voldoet? Laat dan bij Beds Only een bed op maat maken. Een bed op maat laten maken biedt je namelijk tal van verschillende voordelen. Hierbij kun je onder andere denken dat je straks beschikt over een bed wat perfect bij de rest van je slaapkamer inrichting past.

Dit of je nu een slaapkamer hebt die beschikt over een landelijke inrichting, of een slaapkamer die beschikt over een industriële inrichting. De mogelijkheden met betrekking tot een bed op maat laten maken zijn echt eindeloos.

 

Eindeloos veel mogelijkheden

Wanneer je een bed op maat laat maken zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Je kunt een bed op maat laten maken van steigerhout, maar je kunt ook een boxspring op maat laten maken. Wanneer je op zoek bent naar een op maat gemaakte boxspring ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk geheel naar wens een boxspring samenstellen.

Dit zodat je straks over een bed beschikt waar je het liefst de hele dag in zou willen blijven liggen. Zo kun je niet alleen kiezen uit verschillende maten, maar ook uit de verschillende soorten en kleuren stof, het soort matras en het kleur poten. Ook kun je kiezen of een hoofdbord wilt wat uit één stuk bestaat, of dat je liever kiest voor een hoofdbord wat uit twee delen bestaat.

 

Hoofdbord uit twee delen

Een hoofdbord wat uit twee delen bestaat kan je een uitkomst bieden. Zeker wanneer je in een appartement woont, of in een woning waarin het trapgat niet al te ruim is. Wanneer het hoofdbord dan eenmaal in de slaapkamer staat, kun je de twee delen aan elkaar klikken. Dit zodat je uiteindelijk over een mooi geheel beschikt. De twee losse delen zullen naadloos op elkaar aansluiten.

Een hoofdbord wat uit twee delen bestaat is vaak alleen mogelijk wanneer je een bed op maat laat maken. Wanneer je namelijk kiest voor een standaard boxspring zal het hoofdbord vrijwel altijd uit één gedeelte bestaan.

 

Soorten boxsprings

Er zijn verschillende soorten boxsprings in onze winkel verkrijgbaar. Ook wanneer je een boxspring op maat wilt laten maken. Zo kun je kiezen voor een standaard boxspring, maar ook uit een boxspring met opberglades, uit een boxspring met opbergfunctie of een elektrisch verstelbare boxspring. Ook kun je kiezen uit een boxspring met pocketveren. Dit zodat je wanneer je in bed lift over een stukje extra comfort beschikt.

 

Het comfort

Een bed op maat laten maken biedt je niet alleen eindeloos veel mogelijkheden, maar ook een stuk extra comfort. Zo’n elektrisch verstelbare boxspring kan zorgen voor aangenaam comfort op het moment dat je het fijn vindt om een boek te lezen op bed, of graag op bed wat televisie kijkt.

Door het hoofdeind van het bed omhoog te zetten, kun je iedere gewenste houding aannemen. Dit zodat je de televisie op je slaapkamer goed kunt zien. Dit zonder dat je hiervoor extra kussens onder je hoofd hoeft te leggen. Bovendien zijn de matrastopper ook erg belangrijk

Ook een boxspring met opbergfunctie biedt je natuurlijk veel comfort. Hier kun je allerlei spullen in opbergen die je niet vaak gebruikt. Zo kun je hier onder andere je winterkleding inleggen tijdens de zomermaanden, of je zomerdekbed tijdens de wintermaanden. Dit zodat je altijd over een opgeruimde slaapkamer beschikt zonder dat je hiervoor extra kastruimte nodig hebt.

 

De voordelen van een bed op maat laten maken

Een bed op maat laten maken heeft veel voordelen. Dit op je nu een boxspring op maat wilt laten maken, of liever kiest voor een op maat gemaakt ledikant. Je bed is één van de belangrijkste meubelstukken in huis. Je brengt namelijk per etmaal heel wat uren slapend door. Voor de een zijn dat wat meer uren dan voor de ander, maar iedereen brengt per etmaal een aantal uur op bed door.

Door een bed op maat te laten maken, weet je zeker dat je bed aan al je wensen en behoeften voldoet. Dit zorgt gegarandeerd voor een optimale nachtrust.

 

Optimale nachtrust

Een optimale nachtrust is belangrijk. Bij Beds Only zijn we gespecialiseerd in het maken van bedden op maat. Heb je slaapproblemen en voel je je overdag vaak moe en futloos? De kans is groot dat de slaapproblemen die je ervaart te wijten zijn aan het matras waar je momenteel op ligt. Ook kunnen er door een verkeerd matras allerlei fysieke klachten ontstaan. Hierbij kun je onder andere denken aan rugklachten, nekklachten en hoofdpijn. Wij hebben ervaring met het op maat maken van bedden voor mensen die last hebben van slaapproblemen of lichamelijke klachten.

Wanneer je de mogelijkheden met betrekking tot een bed op maat laten maken eens met ons wilt bespreken, ben je van harte welkom in onze showroom. Dit zodat we je persoonlijke wensen en behoeften in kaart kunnen brengen. Hierdoor beschik je straks over een bed wat geheel aan je persoonlijke wensen en behoeften voldoet.

Gegarandeerd dat hierdoor je nachtrust zal verbeteren. Ook kun je alvast eens een kijkje nemen op onze pagina over het op maat laten maken van een boxspring.

 

Boxspring op maat laten maken

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen ben je bij Beds Only aan het juiste adres op het moment dat je een boxspring op maat wilt laten maken. Dit of je nu op zoek bent naar een boxspring die perfect bij de rest van de inrichting van je slaapkamer past, of op zoek bent naar een boxspring waardoor de rugklachten die je ervaart af zullen nemen. Maar waarom zou je nu kiezen voor een boxspring en niet voor een standaard ledikant? Het antwoord hierop is heel eenvoudig, een boxspring kan je van veel meer comfort en gemakken voorzien.

Het is ook niet voor niets dat de populariteit met betrekking tot boxsprings in Nederland de afgelopen jaren enorm is toegenomen.Ben je op zoek naar een nieuw bed, of wil je zelf wel eens ervaren hoe het nu is om op een boxspring te liggen? Kom dan eens vrijblijvend langs in onze showroom.

 

 

 

 

 

Bed op maat laten maken

5/5

N

Beds Only

Bij Beds Only in Den Haag helpen we je graag bij het kiezen van een bed. Kom bij ons een bed eerst uitproberen? In onze showroom in Den haag kan je proefliggen.

Waarom Beds Only?

Gratis Bezorgen & Montage in de regio
Omruilgarantie bij geselecteerde matrassen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Kwaliteit tegen beste prijzen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Gespecialiseerd in maatwerk

Bed op maat laten maken