0702055761 info@beds-only.nl

Boxspring in Den Haag

  Ruim 10 jaar ervaring

  Gratis Levering & Montage

  Made in Holland

  Snelle service 

Boxspring in Den Haag

Ben je toevallig nog op zoek naar een nieuwe boxspring in Den Haag? Dan ben je bij Beds-Only.nl aan het juiste adres! Als beddenwinkel zijn wij gespecialiseerd in de meest uiteenlopende producten, die zorgen voor een heerlijke nachtrust bij onze klanten.

Zodra je begint met oriënteren wil je zoveel mogelijk verschillende boxsprings vergelijken met elkaar, zodat je vervolgens op basis van je bevindingen de juiste keuze kunt maken. Voor een duidelijk overzicht betreft onze boxspring in Den haag, kun je zowel onze Website als fysieke beddenwinkel in Den Haag bezoeken.

Op deze pagina vind je meer informatie over onze huidige collectie boxspring in den haag. Wil je weten waar je precies op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe boxspring in den haag?

 

Boxspring in Den Haag kopen?

Tegenwoordig willen steeds meer mensen een nieuwe boxspring kopen bij onze beddenwinkel in Den Haag. In vergelijking met een standaard bed met een normale lattenbodem, biedt een boxspring doorgaans een aantal interessante voordelen. Onder de streep vertalen deze voordelen zich in meer luxe, ondersteuning en comfort tijdens het slapen.

In principe bestaat een boxspring uit een aantal belangrijke onderdelen. Daarom is het altijd een goed plan om van tevoren goed te bedenken of je losse onderdelen wilt bestellen, of dat je liever een complete boxspring wilt kopen. Een complete boxspring wordt standaard met een onderstel met (top)matras, voetenbord en hoofdbord geleverd. Een losse boxspring bestaat uit slechts het bedframe en poten.

Het onderstel van een boxspring samen met de vier poten zijn de meest essentiële onderdelen van het bed. De meeste onderdelen zijn overigens ook gewoon in diverse soort en maten los verkrijgbaar. De buitenkant van het onderstel wordt vaak voorzien van stof of leer en zorgt voor de luxueuze uitstraling van een boxspring.

 

Waarom een boxspring kopen in Den Haag?

Er bestaan natuurlijk talloze redenen waarom mensen een boxspring willen kopen. Naast het feit dat deze bedden elke slaapkamer een luxueuze make-over kunnen geven, slapen ze gelukkig ook nog eens ontzettend comfortabel.

Aangezien het matras niet direct op de grond ligt, beschikt een boxspring over een aantal kenmerkende eigenschappen. Deze eigenschappen spelen een belangrijke rol als het gaat over zaken als; slaapkwaliteit, gezondheid, ligcomfort, luchtventilatie en vochtregulatie.

Vooral deze laatste twee aspecten bepalen voor een groot gedeelte de kwaliteit van een boxspring. De verbeterde luchtventilatie ontstaat door de constructie van het bedframe. Bij een boxspring zit er namelijk meer ruimte tussen het frame en het matras. Hierdoor ontstaat er een isolerende ruimte die zorgt voor een optimale luchtventilatie van het matras.

Een bijkomend effect van deze luchtlaag is het feit dat ook de vochtregulatie van het matras zal verbeteren. Hierdoor zul je dus niet alleen ontzettend lekker slapen, je kunt zo namelijk ook de levensduur van het matras met een aanzienlijk stuk verlengen.

 

Verschillende merken

Bij Beds-Only in Den Haag vind je boxsprings van allerlei verschillende merken. Daarom raden wij mensen altijd aan om vooraf op onderzoek uit te gaan. Zo weet je namelijk veel beter waar je wensen precies liggen, waardoor je veel beter in staat bent om direct de juiste keuze te maken.

Aangezien de meeste beddenmerk claimen dat zij de meest authentieke producten maken die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Kun je soms beter eerst wat achtergrondinformatie over het betreffende merk opzoeken, voordat je direct besluit een complete boxspring in Den haag te kopen. Daarom staan hieronder een aantal van onze beddenmerken even kort toegelicht.

Pullman

Het bekende merk Pullman staat voor synoniem voor ambacht, precisie en passie. Deze voorwaarden heeft het Amerikaanse merk aan Nederlandse vakmannen overgedragen. Veel van deze technieken vormen nog altijd de basis van een Pullman boxspring in Den haag.

De kwaliteit van deze luxueuze bedden is zo hoog, dat je bij aankoop van een Pullman boxspring ook direct 25 jaar garantie tegen frame- en veerbreuk krijgt. Klik hier voor een compleet overzicht van de Pullman boxspring in den haag.

Eastborn

Het Nederlandse merk Eastborn maakt al 50 jaar kwalitatieve boxsprings en matrassen. Eastborn werkt vanuit een ontembare passie voor kwaliteit en innovatieve vormgeving. Puur Nederlands vakmanschap, al sinds 1959! Wil je meer weten over de boxspring in den haag? Op deze website vind je de Eastborn boxsprings uit onze collectie.

Norma

Al ruim 135 jaar is Norma een van de meest toonaangevende beddenfabrikanten van Nederland. De kwalitatieve boxsprings van Norma gaan hierbij nog altijd voor een relatief voordelige prijs over de spreekwoordelijke toonbank.

Dankzij het gebruik van de beste materialen gecombineerd met unieke productietechnieken staat Norma al jarenlang voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze aspecten vormen een stevige fundering voor kwalitatieve boxspring waardoor je zult slapen als een roosje.

 

Matrassen in Den Haag

Bij Beds-Only in Den Haag kun je naast een luxueuze boxspring ook terecht voor de meest uiteenlopende matrassen. Aangezien er op dit gebied talloze mogelijkheden bestaan, is het soms onwijs moeilijk om de juiste keuze te maken.

Het overkoepelde doel van een goed matras is natuurlijk het ligcomfort. Een comfortabele nachtrust is namelijk essentieel voor onze gezondheid. Bij een eenpersoonsbed is het comfort grotendeels afhankelijk van de afmetingen van het matras. Bij een tweepersoons matras spelen zaken als draagvermogen en beweegruimte vaak een cruciale rol.

Het is dus ook maar net, waar jouw persoonlijke wensen liggen op het gebied van matrassen en toppers. Heb je meer uitleg nodig? Voor extra keuzehulp kun je altijd contact met ons opnemen, of je brengt een bezoekje aan onze showroom voor advies op maat. De beste Boxspring in Den Haag vind je bij Beds-Only.nl

 

 

 

 

Boxspring in Den Haag

5/5

N

Beds Only

Bij Beds Only in Den Haag helpen we je graag bij het kiezen van een bed. Kom bij ons een bed eerst uitproberen? In onze showroom in Den haag kan je proefliggen.

Waarom Beds Only?

Gratis Bezorgen & Montage in de regio
Omruilgarantie bij geselecteerde matrassen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Kwaliteit tegen beste prijzen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Gespecialiseerd in maatwerk

Boxspring in Den Haag