0702055761 info@beds-only.nl

Beddenwinkel in Den Haag

  Ruim 10 jaar ervaring

  Gratis Levering & Montage

  Made in Holland

  Snelle service 

Beddenwinkel in Den Haag

Welkom bij Beds-Only.nl! Dé beddenwinkel in Den Haag en omstreken, waar je gegarandeerd alles kunt vinden om je slaapkamer compleet te maken. Hieronder vind je meer uitleg over de service en diensten van Beds-Only.nl.

Bij ons krijg je eerlijk, praktisch en betrouwbaar advies op maat, om je slaapkamer geheel naar wens in te richten. Zo geniet je binnenkort van een plek in huis, waar je weer even helemaal tot rust kunt komen. De slaapkamer vormt namelijk een belangrijk aspect van een rustig en ontspannen leven.

 

Beddenwinkel in Den Haag

Bij Beds-Only.nl zorgen we dat jouw slaapkamer tot zo’n fijn en rustgevend plekje wordt omgetoverd. Onze beddenwinkel in Den Haag beschikt over een brede collectie boxsprings, beschikbaar in allerlei verschillende stijlen, kleuren en materialen.

Bij het inrichten van een slaapkamer denken veel mensen meteen aan hun droombed. Hierbij maken ze vaak een keuze die gebaseerd is op de looks van het bed, zonder daarbij na te denken over het feit of het bed ook daadwerkelijk lekker slaapt. Toch is het onwijs belangrijk om juist te kiezen voor een kwalitatief en comfortabel bed, want zodra je slaapt, maakt het vrij weinig meer uit hoe het bed eruit ziet.

Kies daarom altijd een bed op maat, omdat je hier simpelweg een stuk beter in zult slapen. Zie het als een belangrijke investering, die zorgt dat je optimaal van je nachtrust kunt genieten.

 

De boxspring biedt luxe en comfort

In vergelijking met een ‘normaal’ bed, biedt een boxspring diverse voordelen. Denk bijvoorbeeld aan ligcomfort, luxueuze uitstraling en een comfortabele instaphoogte. De buitenkant van de boxspring wordt bekleed in de meest uiteenlopende materialen waaronder stof en leer.

Onze beddenwinkel in Den Haag geeft vrijblijvend advies op maat betreft de aankoop van nieuwe één of tweepersoons boxsprings. Een boxspring zorgt ervoor dat je lichaam de beste ondersteuning krijgt. Dankzij de unieke combinatie van bedframe, matras en topper geeft een boxspring namelijk de perfecte ondersteuning, gecombineerd met een optimale verdeling van je lichaamsgewicht.

 

Matrassen & toppers

Zowel een kwalitatief matras als topper is essentieel om uitgerust wakker te worden. Op het moment dat je voor het eerst op zo’n matras gaat liggen, zul je binnen no-time het verschil in comfort merken. Zorgt een matras niet voor de juiste ondersteuning van je lichaam dan zul je op termijn een slechte slaaphouding ontwikkelen. Ook wanneer een matras niet voldoet aan je persoonlijke voorkeuren, raakt het ligcomfort van het matras aangetast. Aangezien iedereen op dit gebied een persoonlijke voorkeur heeft, bestaan er tegenwoordig meer dan genoeg opties om het perfecte matras of topper te vinden.

Naast een degelijk matras kan een kwalitatieve topper gegarandeerd jouw nachtrust verbeteren. Een topper geeft namelijk extra ligcomfort en zorgt ervoor dat je slaaphouding aanzienlijk verbeterd.

Ook biedt een topmatras een betere bescherming voor het bedframe en verlengt de levensduur van een matras. Het matras zal dankzij het gebruik van een topper namelijk geen transpiratievocht opvangen. Dit belandt via je beddengoed in de topper, zodat het matras hiermee niet in aanraking komt.

Zorg echter wel altijd dat de afmetingen van een topper gelijk zijn aan de afmeting van de boxspring. Kom langs bij onze beddenwinkel in Den Haag en we helpen je graag verder met de zoektocht naar de perfecte matras en topper combinatie voor bij jou in de slaapkamer.

 

Accessoires

Binnen de collectie van onze beddenwinkel in Den Haag vind je naast boxsprings, matrassen en toppers ook genoeg stijlvolle accessoires om je slaapkamer compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan klassieke nachtkastjes, commodes en zitbanken, waarmee je gegarandeerd je slaapkamer een ware make-over zult geven.

De meeste accessoires binnen onze huidige collectie laten zich onwijs goed combineren met onze boxsprings. Bovendien is het bij Beds-Only.nl ook gewoon mogelijk om bijvoorbeeld dezelfde kleur stof te gebruiken voor zowel de buitenkant van de boxspring als de bekleding van de zitbank. Hiermee creëer je binnen no-time een modern ingerichte slaapkamer waar zelfs je buurvrouw nog jaloers op zal zijn.

 

 

Belang van een rustgevende slaapkamer

Bij Beds-Only.nl vind je de beste producten om je slaapkamer om te toveren in een spreekwoordelijke oase van rust en ontspanning. Binnen onze collectie vind je talloze opties die je hiermee kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan boxsprings, matrassen toppers, beddengoed, kledingkasten en accessoires.

In het verleden werd er veel meer tijd op de slaapkamer doorgebracht. Een rustige plek waar men na een lange werkdag even helemaal tot rust kon komen. Tegenwoordig vergeten veel mensen het belang van een rustgevende slaapkamer. Hiervoor bestaan natuurlijk allerlei verschillende oorzaken.

Aangezien de maatschappij waarin we tegenwoordig leven erg veel tijd en energie van ons vereist, is het soms al lastig genoeg om gedurende dag een kort pauzemoment in te lassen.

Terwijl het juist zo belangrijk is om hieraan toe te geven.

 

Bezoek onze beddenwinkel in Den Haag

Heb je liever persoonlijk advies? Kom dan gewoon gezellig langs bij onze beddenwinkel in Den Haag! Wil je meer weten over de service en diensten van Beds-Only.nl? Aarzel dan niet en stuur ons een mail, of breng een bezoekje aan onze webshop!

 

 

 

Beddenwinkel in Den Haag

5/5

N

Beds Only

Bij Beds Only in Den Haag helpen we je graag bij het kiezen van een bed. Kom bij ons een bed eerst uitproberen? In onze showroom in Den haag kan je proefliggen.

Waarom Beds Only?

Gratis Bezorgen & Montage in de regio
Omruilgarantie bij geselecteerde matrassen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Kwaliteit tegen beste prijzen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Gespecialiseerd in maatwerk

Beddenwinkel in Den Haag