0702055761 info@beds-only.nl

Boxspring voor mensen met rugklachten

  Ruim 10 jaar ervaring

  Gratis Levering & Montage

  Made in Holland

  Snelle service 

Boxspring voor mensen met rugklachten

Boxspring voor mensen met rugklachten

Ben je op zoek naar een boxspring voor mensen met rugklachten? Stop met zoeken en kom langs in de showroom van Beds Only. Wij bieden je de juiste oplossing. De kans is namelijk groot dat de rugklachten die je ervaart te wijten zijn aan het matras waar je momenteel op slaapt.

Wanneer het matras waar je momenteel op slaapt al wat ouder is, is het mogelijk dat de rugpijn die je ervaart wordt veroorzaakt door een kuil in het matras. Wanneer dit het geval is, is het belangrijk dat je op zoek gaat naar een nieuw matras. Maar wist je beter meteen een boxspring aan kunt schaffen? Dit zodat je voorgoed af kunt rekenen met je rugklachten.

 

Waarom een boxspring?

Waarom dan nu juist een boxspring kopen op het moment dat je rugklachten hebt? Het antwoord hierop is heel eenvoudig: een boxspring biedt je tal van mogelijkheden. Hier kan een ledikant niet tegenop. Wanneer je rugklachten ervaart is het belangrijk dat je tijdens het slapen meer ondersteuning krijgt. En dat is nu precies het grote voordeel van een boxspring.

Door te kiezen voor een boxspring met pocketvering krijg je meer ondersteuning tijdens het slapen. Daarnaast is het ook voor mensen met een lichaamsgewicht van meer dan 100 kg belangrijk om meer ondersteuning te krijgen tijdens het slapen.

Naast dat een boxspring met pocketvering je de juiste ondersteuning biedt wanneer je kampt met rugklachten, is de hardheid van een matras ook belangrijk. Door bij ons een boxspring voor mensen met rugklachten aan te schaffen, is het mogelijk om te kiezen uit verschillende soorten matrassen. Daarnaast kun je je gehele boxspring bij ons naar wens samenstellen.

Dit zodat je straks over een bed beschikt wat aan al je wensen en behoeften voldoet. Voordat je een definitieve keuze maakt uit de verschillende mogelijkheden die we je bieden, is het wel belangrijk dat je weet wat voor soort rugklachten je ervaart.

 

Soort rugklachten

Ben je op zoek naar een boxspring voor mensen met rugklachten? Dan is het in de eerste plaats belangrijk dat je weet welke soort rugklachten je ervaart. Zo kan het zijn dat je voornamelijk lage rugklachten ervaart, zoals de klachten die horen bij een hernia of spit. Ook kan het zijn dat je voornamelijk rugklachten ervaart in je bovenrug. Wanneer je bepaalde houdingen aanneemt tijdens het liggen op bed zal je meer pijn ervaren dan wanneer je een andere houding aanneemt. Wanneer dit het geval is, is het belangrijk dat je kiest voor een drukverlagend matras.

Heb je juist last van je hele rug, of heb je reuma of een kromme rug? Dan zijn de rugklachten die je ervaart anders. Wanneer dit het geval is, is het vooral belangrijk om naast het juiste matras, ook te slapen op het juiste hoofdkussen en in de juiste houding. Op een boxspring kun je gemakkelijk de juiste slaaphouding aannemen.

Daarnaast is de instap van een boxspring vaak hoger dan de instap van een ledikant. Hierdoor wordt het makkelijk om in- en uit bed te stappen wanneer je kiest voor een boxspring.

 

Verminder je rugklachten

De juiste slaaphouding is van essentieel belang op het moment dat je kampt met rugklachten. Daarnaast werkt de juiste slaaphouding ook preventief. Dit zodat rug- en nekklachten als gevolg van een verkeerde slaaphouding zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden. Een goede slaaphouding kun je bereiken door te slapen op een matras met een goede drukverdeling en ondersteuning.

Hier draagt overigens ook het juiste hoofdkussen aan bij. Welk soort matras je nodig hebt is afhankelijk van een aantal factoren. Hierbij kun je onder andere denken aan je lengte, gewicht en de houding waarin je het liefste slaapt.

Ben je op zoek naar een bed en een matras waardoor je rugklachten af zullen nemen? Of waarmee je ernstige rugklachten kunt voorkomen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk geheel naar wens een boxspring voor mensen met rugklachten samenstellen. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten matrassen, maar ook uit het soort boxspring. Bij ons kun je je boxspring al geheel naar wens samenstellen vanaf €595,-

 

Boxspring naar wens samenstellen

Bij Beds Only kun je een boxspring voor mensen met rugklachten geheel naar wens samenstellen. Dit of je nu op zoek bent naar een eenpersoons- of een tweepersoons boxspring. Wanneer je last hebt van rugklachten adviseren wij je om een boxspring met pocketvering te nemen. Zo’n boxspring zorgt namelijk voor de juiste drukverdeling van je lichaam.

Ook kun je het uiterlijk van je boxspring geheel zelf bepalen. Dit aangezien je kunt kiezen uit verschillende stofsoorten en kleuren. Zelfs het soort poten en de hoogte van de poten kun je kiezen. Daarnaast kun je ook kiezen uit verschillende soorten matrassen voor je boxspring. Bijvoorbeeld uit een stevig, of een extra stevig matras met pocketvering.

 

Matras met pocketvering

Een matras met pocketvering is een matras wat zeer geschikt is voor mensen met rugklachten. Dit omdat zo’n matras een goed ligcomfort biedt. Een algemene regel met betrekking tot matrassen is; ‘hoe meer veren per m², hoe beter de ondersteuning is die het matras biedt’. Een matras met pocketvering beschikt over 500 veren per m².

Dit matras zorgt dus voor een goede ondersteuning van je lichaam. Je lichaamsgewicht wordt namelijk beter verdeeld door zo’n matras met pocketvering. Een matras met pocketvering voelt stevig aan, en biedt je naast een boxspring met pocketvering de juiste uitkomst wanneer je kampt met rugklachten.

Advies

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom in Den Haag wanneer je advies wilt over een boxspring voor mensen met rugklachten. In onze showroom bieden we je de mogelijkheid om de verschillende soorten boxsprings en matrassen eens uit te proberen. Dit zodat je uiteindelijk een weloverwogen en juiste keuze maakt. Mocht het matras wat je gekozen hebt nu onverhoopt toch niet bevallen?

Dan kun je dit matras binnen drie maanden na aankoop kosteloos bij ons omruilen. Jouw nachtrust is onze zorg. Door je wensen en behoeften met betrekking tot het kopen van een boxspring voor mensen met rugklachten met ons te bespreken, zorgen wij ervoor dat je straks beschikt over een optimaal slaapcomfort. Bij Beds Only kan je voor de deur gratis parkeren.

 

 

 

 

 

Boxspring voor mensen met rugklachten

5/5

N

Beds Only

Bij Beds Only in Den Haag helpen we je graag bij het kiezen van een bed. Kom bij ons een bed eerst uitproberen? In onze showroom in Den haag kan je proefliggen.

Waarom Beds Only?

Gratis Bezorgen & Montage in de regio
Omruilgarantie bij geselecteerde matrassen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Kwaliteit tegen beste prijzen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Gespecialiseerd in maatwerk

Boxspring voor mensen met rugklachten