0702055761 info@beds-only.nl

Collectie Beds Only

 Boxspring

Neem een kijkje in onze boxspring catalogus en ga voor maximaal slaapcomfort met onze boxspring collectie. Door de combinatie van bijvoorbeeld een goed ventilerend bedbodem en een comfortabele matras creëert u het ultieme slaapcomfort. In onze boxspring catalogus vind u een greep uit onze uitgebreide collectie boxsprings die in Nederland worden geproduceerd. Bovendien kun u zich inspireren. Bekijk hieronder alle bedden. De Levertijd van de Collectie Beds Only bedraagt enkel 4 tot 6 weken.

Alles is mogelijk

Bij Beds Only kunt u uw eigen boxspring samenstellen naar wens, Volledig Maatwerk Slaaphoogte, Breedte, Lengte. Met keuze uit honderden stoffen en een ruime collectie aan hoofdborden en pootjes wordt uw ideale boxspring werkelijkheid. Ook kunt u kiezen voor bijpassende nachtkastjes een voetbord of Tv-Lift om uw bed compleet te maken. Het hoofdbord is het element dat de look bepaald deze valt als eerste op. Al onze hoofdborden modellen zijn verkrijgbaar in verschillende hoogte, breedte en dikte maten. In onze boxspring catalogus kunt u zien wat onder andere de mogelijkheden zijn. U kunt o.a. kiezen uit Pocket vering, Opbergbox & Elektrisch verstelbare boxen, Ieder deel stelt u compleet zelf samen.

Laat u inspireren

Hieronder vindt u een overzicht van onze boxspring bedden. Onthoud dat de mogelijkheden eindeloos zijn en daarom staan we graag voor u klaar in onze showroom. Op ons Instagram pagina kunt u nog een aantal modellen zien die wij bij onze klanten geleverd hebben om zo ook inspiratie op te doen. Ten slotte kunt u proef liggen om zo het juiste matras dat bij u past te kiezen en om te ervaren hoe een echt goed bed aanvoelt, Ook heeft de Beds Only Collectie een omruilgarantie van 90 dagen, zo weet u zeker dat u het juiste matras heeft dat bij u past.

Piazza
Piazza
Piazza
Horizon
Horizon
Horizon
Chesterfield
Chesterfield
Chesterfield
Momsma
Momsma
Momsma
John
John
John
Maria
Maria
Maria
Piramide
Piramide
Maria
Momsma XL
Momsma XL
Momsma XL
Mariott
Mariott
Mariott
Blocks
Blocks
Blocks
Pesaro
Pesaro
Pesaro
Diamond
Diamond
Diamond
Multi
Multi
Multi

Bij de collectie van Beds Only kan ieder detail naar wens worden gemaakt, Volledig Maatwerk.

Heeft u iets moois gezien, een ander model op het oog die u niet ziet staan op de pagina, of een vraag? Neem dan contact op via het contactformulier of kom naar de showroom voor advies op maat en het bekijken van meer modellen, opties en kleuren.

Voor prijzen kunt een vrijblijvend offerte opvragen via het contactformulier.

Team Beds Only

Vragen over Collectie Beds Only? neem contact op via het contactformulier of bel: 070-3454327