0702055761 info@beds-only.nl

Merken

De beste merken vind je bij Beds Only in Den Haag

Beds Only werkt alleen met merken die hoge kwaliteit bieden in hun materiaalkeuze. 

 

Kopen bij Beds Only betekent dat u de beste producten koopt die voorhanden zijn. Vandaar dat wij onze producten ook garanderen tegen fabricage- en/of constructiefouten, gedurende de normale levensduur van deze producten. Bij Beds Only kunt u er zeker van zijn dat al onze producten met zorg zijn uitgekozen. Op deze manier staan alle adviseurs ook steen vast achter alle merken die wij voeren.

Norma

Norma is al sinds 1884 een toonaangevend merk. Wij maken en leveren nog steeds kwalitatief uitstekende boxsprings en matrassen voor een aantrekkelijke prijs. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in ons vaandel. Het ontwerpen van onze producten vindt volledig in eigen huis plaats omdat wij zo optimaal kunnen inspelen op uw wensen en behoeftes. Zo kunnen wij u de garantie bieden dat uw Norma bed uitsluitend met de beste materialen wordt samengesteld, gebruikmakend van unieke technieken in onze bedden die van groot belang zijn voor het hoge comfortniveau. En met veel kennis en gevoel samengesteld door onze vakmensen

Silvana

Het juiste hoofdkussen en het perfecte dekbed zorgen voor een goede nachtrust en een energierijke dag. Omdat elk persoon uniek is, verlangt ieder persoon een hoofdkussen en een dekbed op maat. Silvana doet er daarom alles aan om haar hoofdkussens en dekbedden nog beter aan te laten sluiten bij deze individuele wensen. Dit is alleen mogelijk door de consument centraal te stellen in alles wat wij doen. Silvana gelooft dat met een persoonlijke kussen- en dekbedkeuze iedereen lekker kan slapen en daardoor de dag vol nieuwe energie kan beginnen.

Van Landschoot

Sinds 1925 is Van Landschoot een hecht familiebedrijf dat op ambachtelijke wijze kwalitatieve producten maakt in zijn Belgische atelier. Ons artisanaal vakmanschap berust op meer dan 90 jaar kennis over én passie voor optimaal slapen in hét beste bed. Van Landschoot is een toonaangevende Belgische luxebedding producent met een vernieuwende kijk op ergonomie en gebruiksgemak. We combineren een verfijnde vormgeving met de meest innovatieve technologieën met als resultaat een vijfsterrenslaapcomfort. Dankzij een performant dealernetwerk vindt u onze luxebedding producten wereldwijd in Belgie, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Eastborn

Het zijn de jaren vijftig in Nederland. Rinus Mostert heeft een succesvolle Amsterdamse matrassenfabriek. Nu wil hij het bedrijf overdragen aan zijn twee zonen. Maar twee kapiteins op één schip? Dat is vragen om problemen. Daarom besluit vader Mostert om voor zoon Hans een ander bedrijf op te kopen. Een matrassenfabriek in Vroomshoop. Het is de start van een avontuur in het oosten. De toepasselijke naam voor de fabriek: Eastborn. Al snel staan de bedden, boxsprings en matrassen van Eastborn hoog aangeschreven. In Nederland, maar ook ver daarbuiten. Met dank aan de kenmerkende Twentse aandacht voor vakmanschap én kwaliteit. Tegenwoordig maakt Eastborn deel uit van Hilding Anders. Eén van ‘s werelds grootste en meest gerenommeerde concerns in slaapcomfort. Hierdoor beschikken we over nog meer expertise in slaaptechniek.

Pullman

George Mortimer Pullman legde in 1865 de basis voor de unieke veer-in-veer constructie die de boxsprings van Pullman zo beroemd maakt. Tot de dag van vandaag staan Pullman bedden en matrassen synoniem voor comfort en luxe.
De kern van een hoogstaand gezoneerd Advanced Pocket interieur geeft u een individuele ondersteuning op maat. De beste natuurlijke materialen zorgen ervoor dat u in een oase van sereniteit van uw nachtrust gaat genieten.

Staud

STAUD staat sinds 1653 voor de realisatie van zakelijke ideeën met geest, energie, creativiteit en moed. Het hoge kwaliteitsniveau van onze producten is de basis van ons succes. Dit documenteren we met onze 5 jaar garantie op de materiaal- en oppervlaktekwaliteit, functionele veiligheid en de professionele verwerking van alle producten.

Jutzler

Sinds 1980 spitst JUTZLER AG zich toe op de ontwikkeling en productie van elementkasten en is het bedrijf uitgegroeid tot een marktleider in deze branche. De productieoppervlakte werd vanwege de stijgende vraag telkens weer uitgebreid en bedraagt tegenwoordig ongeveer 40.000 m2. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 100 medewerkers in dienst, die zich dagelijks inzetten voor de hoogste kwaliteit, korte levertijden en innovatieve assortimenten. Als traditiebewust Zwitsers bedrijf houden wij ons ook aan de Zwitserse deugden en waarden. Zo ontstaan hoogwaardige producten voor de wereldmarkt, ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland. Met onze productievestiging in Emmental behoren wij tot de belangrijkste kastspecialisten ter wereld.

Nolte Möbel

We zijn trots op het feit dat de nolte Group, nu in de vierde generatie, met succes wordt gerund als een familiebedrijf met productie die nergens anders dan in Duitsland plaatsvindt. Sinds de oprichting van het bedrijf door Georg Nolte in 1923 blijft het credo bij nolte tot op de dag van vandaag dat een meubelfabrikant uit Duitsland alleen producten van topkwaliteit mag leveren met een duurdere vormgeving. De basis hiervoor ligt in de constante stroom van nolte innovaties die in het product, in materialen en in processen gaan, en in innovatieve continuïteit gezien de vele veranderingen die plaatsvinden in de samenleving en in de wereld.

Avec 

Avec Meubelen; blijft werken aan het produceren van producten op basis van een onberispelijke, moderne lijn, smaak voor de consument. AR-GE hecht veel belang aan zijn activiteiten en verricht voortdurend de nodige werkzaamheden op dit gebied. De belangrijkste diensten van AVEC FURNITURE zijn het creëren van mens – en milieuvriendelijke producten van wereldklasse in overeenstemming met de verschillende levensstijlen en gebruiksgewoonten van onze klanten met onze onderzoek – en ontwikkelingsactiviteiten. Turkije en streeft ernaar de leidende meubelbedrijven ter wereld te zijn AVEC FURNITURE; diensten aan haar klanten elke dag. AVEC MBOILYA geeft nooit zijn zakelijke en visionaire lijn op. MEUBILAIR de lat AVEC-productkwaliteit door voortdurend de technologische ontwikkelingen in Turkije te verhogen

DuckyDons

Ducky Dons is een oer-Hollands bedrijf met twee moderne fabrieken in Ermelo. Hier worden alle dons en veren gewassen, gedroogd, gesorteerd en verwerkt tot kussens en dekbedden van de hoogste kwaliteit. Van hieruit vinden onze dekbedden en kussens hun weg naar vele tevreden klanten in Nederland, België en Duitsland. Daarnaast exporteren we dons en veren naar tal van Europese landen. De combinatie van moderne computertechnieken en jarenlang vakmanschap leidt elke keer weer tot een hoogwaardig en duurzaam product dat garant staat voor optimaal slaapcomfort!

Lievens

Sinds de jaren ’60 wordt de fabriek gebruikt voor de fabricage van massief houten meubels. Door de jaren heen, werd er geïnvesteerd in de toekomst.  De verfafdeling maakte plaats voor meer geavanceerde machines, de massieve houten vervangen door ecologische melamine soorten. Bovendien werd er ruimte bij gecreëerd om de import zo veel mogelijk te kunnen stockeren. Door middel van al die investeringen, zorgt Lievens ervoor dat ze kan beantwoorden aan de noden en wensen van de klant.Dagdagelijks worden de hoofden bij elkaar gezet om deze evolutie verder te zetten, de groei van Lievens verder te zetten. Dit alles om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.Wij bij Lievens zitten niet stil. We trachten ons steeds te verbeteren en te innoveren. We pakken graag uit met onze eetkamers. Kwalitatief en snel leverbaar!Om de productie van onze eetkamermodellen nog efficiënter en vakkundiger aan te pakken, investeerden wij in een tal innoverende machines. Echte technologische hoogstandjes.

Richmond Interiors

Vandaag de dag werken we samen met betrouwbare leveranciers om nog meer variatie te kunnen bieden. Door eigen productie in Oost Europa kunnen we ook voorzien in op maat gemaakte meubelen voor horeca projecten. Hoe verschillend ze ook zijn, Richmond artikelen moeten altijd klasse, comfort en sfeer uitstralen. We streven continu naar de perfecte balans tussen duurzame kwaliteit met een chique touch en een passende prijs. Ieder jaar worden de Richmond collecties aangevuld met nieuwe ontwerpen. Tegelijkertijd houden we de meest populaire klassiekers uit onze geschiedenis in leven voor de liefhebbers.

Dv|D’sign

Van Interieurarchitecten tot project managers, van decorateurs tot ondernemingen in interieurinrichting, allen kunnen ze via onze exclusieve collectie van objecten als het ware een eigen ‘lijn’ creëren. We geven onze partners de kans om zich niet enkel anders te profileren. In de markt van interieur, decoratie en accessoires kan u met de dv|d’sign objecten eindelijk het verschil maken. Uw zaak en uw aanbod, laat dit ronddwarrelen als een exclusieve nevel in een ruimte.  Creativiteit die de grens van kunst overschrijdt, met de objecten die u binnen ons uitgebreid gamma kan terugvinden zal u de juiste sfeer opwekken.  In interieurs, een hotelkamer of als decoratie element waar u ook maar wil.

Claudi

Onze kussens, van hoge kwaliteit, zijn allemaal exclusief ontworpen door Claudi en zijn handgemaakt in Nederland.
Wij leveren een prachtig uniek product met passie en enthousiasme.
Twee keer per jaar lanceren wij een nieuwe collectie kussens, waarin wij de laatste trends meenemen. Onze kussens worden gemaakt van hoogwaardige meubelstoffen en worden geproduceerd in lokale ateliers om een hoge kwaliteit te kunnen bieden.
Wij streven ernaar om elk jaar twee nieuwe en spannende kussen collecties te ontwerpen. We zoeken steeds samenwerkingen met diverse stoffenleveranciers en werken elk seizoen nauw samen met verschillende ontwerpers voor frisse inspirerende ideeën. Zo krijgt de collectie een uniek karakter, passend bij onze Claudi stijl.Wij bieden kwalitatief hoogwaardige producten, gebruiken enkel grondstoffen van hoge kwaliteit en werken met betrouwbare leveranciers.De binnenvullingen van onze kussens zijn ook van hoge kwaliteit en worden ook in Nederland geproduceerd.
Riverdale
Riverdale is mode voor het huis en onderdeel geworden van een lifestyle. Net als in de mode wisselt de collectie drie maal per jaar en worden de laatste modetrends door een team van designers vertaald naar nieuwe ontwerpen. Op deze manier gaan de collecties altijd met de laatste trends mee en is het eenvoudig en inspirerend om het interieur steeds weer een andere uitstraling te geven. Drie maal per jaar wordt een nieuwe collectie van 500 producten toegevoegd aan de basiscollectie van zo’n 1200 producten.