0702055761 info@beds-only.nl

Boxspring op maat laten maken

  Ruim 10 jaar ervaring

  Gratis Levering & Montage

  Made in Holland

  Snelle service 

Boxspring op maat laten maken

Boxspring op maat

Ben je op zoek naar een boxspring die aan al je persoonlijke wensen en behoeften voldoet? Zoek dan niet verder. Laat een boxspring op maat maken bij Beds Only. Bij ons kun je namelijk al een boxspring op maat laten maken vanaf €595,-. Wanneer je bij ons een boxspring op maat besteld heb je altijd de volgende keuzemogelijkheden:

 • Een hoofdbord naar keuze (10 cm dik)
 • Een type boxspring naar keuze. Verschillende hoogtematen mogelijk
 • Hardheid van de matrassen naar keuze. Matrassen zijn gestoffeerd.
 • Een topmatras in verschillende soorten comfortschuim naar keuze
 • Poten in een kleur naar keuze
 • Stofsoort en kleur naar keuze
 • Gratis product naar keuze

 

Hoofdbord naar keuze

Wanneer je er voor kiest om bij ons een boxspring op maat te bestellen heb je verschillende keuzemogelijkheden. Zo kun je onder andere kiezen uit het soort hoofdbord. Je kunt kiezen voor een hoofdbord uit één, of twee delen. Wanneer het trapgat in je woning niet al te breed is, is het raadzaam om te kiezen voor een hoofdbord uit twee delen.

Dit zodat je het hoofdbord gewoon via de trap naar de slaapkamer kunt brengen. Natuurlijk is het mogelijk om een hoofdbord wat uit twee delen bestaat aan elkaar te koppelen. Dit zodat het hoofdbord wanneer je boxspring op maat eenmaal staat, een mooi geheel vormt.

 

Type boxspring naar keuze

Een andere keuzemogelijkheid met betrekking tot een boxspring op maat is het type boxspring. We bieden je de volgende mogelijkheden:

 • Een vlakke box: dit is een harde box die beschikt over een schuimlaag. Deze uitvoering is verkrijgbaar in verschillende hoogtes.
 • Een box met pocketveren: dit is een box die beschikt over pocketveren. Deze uitvoering is verkrijgbaar in verschillende hoogtes verkrijgbaar.
 • Een elektrisch verstelbare box: deze box beschikt over een 4 knik’s motor. Hierdoor kun je zowel het voeteneinde als het hoofdeinde van de box elektrisch verstellen.
 • Een box met opbergfunctie: deze box is is gemaakt van MDF-hout. Daarnaast is deze box gestoffeerd. De opbergruimte van de box kun je openen vanaf het voeteneinde. (bekijk de foto’s voor verdere specificaties)
 • Een box met opberglades:deze box beschikt over een lade aan iedere zijde van de boxspring.

 

Specificaties hoofdmatras

Wanneer je bij ons een boxspring op maat laat maken, zal het matras wat hierbij geleverd wordt standaard aan de volgende specificaties voldoen:

 • Een kern van 7 zones welke gevuld zijn met pocketveren
 • Iedere m² van het matras beschikt over 500 micro pocketveren
 • Alle pocketveren zijn tonvormig, thermisch gehard en individueel verpakt.
 • Beide zijden van het matras zijn afgedekt met HR 45 kg/m³ koudschuim. Dit schuim is 3 cm dik.
 • Alle matrassen zijn voorzien van een anti allergische, afritsbare hoes.
 • De totale dikte van het matras is 21 cm.

 

Wanneer je liever een matras hebt die aan andere specificaties voldoet nodigen we je van harte uit in onze showroom. Dit zodat we je je wensen en behoeften kunnen bespreken en op zoek kunnen gaan naar het beste matras voor jou.

Ook wat betreft de andere keuzemogelijkheden wat betreft een boxspring op maat nodigen we je graag uit in onze showroom. Dit zodat je met eigen ogen de verschillende opties kunt aanschaffen. Tevens hebben we verschillende stofstalen in onze showroom. Dit zodat je zelf kunt voelen hoe de stof van je boxspring in werkelijkheid aan zal voelen. zo kun je onder andere kiezen uit een kunstlederen-, of een stoffen boxspring.

 

Garantie

Omdat het kiezen van een matras nu eenmaal een lastige keuze is, bieden we je 3 maanden omruilgarantie. Wij beseffen ons maar al te goed dat je niet zomaar 1,2,3 het juiste matras kunt kiezen. Er zit namelijk een behoorlijk groot verschil tussen een hele nacht, of 10 minuten op een matras liggen. Mocht je onverhoopt de verkeerde keuze hebben gemaakt, bieden we je de mogelijkheid om het matras binnen 3 maanden kosteloos om te ruilen. Deze omruilgarantie geldt voor zowel het matras, als het topmatras.

Op de gehele boxspring krijg je van ons 3 jaar volledige garantie. Dit zodat je de komende jaren zorgeloos kunt genieten van je nachtrust. Het kopen van een nieuwe boxspring op maat is immers geen product wat je dagelijks koopt. Mochten er dus binnen 3 jaar mankementen aan je boxspring optreden, verhelpen we deze mankementen kosteloos. Wanneer je bij ons een boxspring op maat aanschaft, ben je verzekerd van een boxspring van een hoogwaardige kwaliteit. We bieden je de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

 

Waarom een boxspring?

De afgelopen jaren is de populariteit met betrekking tot een boxspring enorm toegenomen. Steeds meer mensen kiezen voor een boxspring in plaats van een ledikant. Dit komt onder andere door het feit dat een boxspring over de gehele breedte veerkracht geeft. Dit ligt natuurlijk erg comfortabel. Daarnaast zijn de mogelijkheden met betrekking tot een boxspring vandaag de dag eindeloos. Dit maakt dat een boxspring op maat perfect te combineren is met iedere soort slaapkamerinrichting.

Een ander bijkomend voordeel van een boxspring op maat is dat je de gewenste instaphoogte zelf kunt kiezen. Zo kun je dus kiezen voor een wat hogere boxspring waardoor het in- en uitstappen vele malen gemakkelijk gaat dan het in- en uitstappen bij een ledikant. Ook ligt er bij een boxspring vaak een topmatras bovenop het matras. Dit zorgt natuurlijk voor een extra stukje comfort.

Het is dus niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor een boxspring in plaats van voor een standaard ledikant. Wanneer op zoek bent naar een boxspring die je geheel naar wens samen kunt stellen ben je bij ons aan het juiste adres. Dit of je op zoek bent naar een kingsize boxspring of naar andere boxspring modellen. Neem eens vrijblijvend een kijkje in de showroom van Beds Only . Dit zodat je zelf de mate van comfort en de talloze verschillende mogelijkheden met betrekking tot een boxspring op maat zelf kunt ervaren. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

 

 

 

Boxspring op maat laten maken

5/5

N

Beds Only

Bij Beds Only in Den Haag helpen we je graag bij het kiezen van een bed. Kom bij ons een bed eerst uitproberen? In onze showroom in Den haag kan je proefliggen.

Waarom Beds Only?

Gratis Bezorgen & Montage in de regio
Omruilgarantie bij geselecteerde matrassen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Kwaliteit tegen beste prijzen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Gespecialiseerd in maatwerk

Boxspring op maat laten maken