0702055761 info@beds-only.nl

Matrassen in Den Haag

  Ruim 10 jaar ervaring

  Gratis Levering & Montage

  Made in Holland

  Snelle service 

Matrassen in Den Haag

Matrassen in Den Haag kopen? Bij Beds-Only.nl vind je de beste matrassen in Den Haag. Voor steeds meer mensen speelt een kwalitatief matras een essentiële rol bij het verkrijgen van een optimale nachtrust. Voordat je direct de keuze voor een nieuw matras maakt, is het van belang dat je voor jezelf een aantal zaken op een rijtje zet.

Je wilt namelijk wel verzekerd zijn van een matras dat ook daadwerkelijk past bij zaken zoals; de vorm van je lichaam, je favoriete slaaphouding, pijnklachten en meer. Hieronder geven wij praktisch advies en tips voor iedereen die binnenkort misschien nieuwe Matrassen in Den Haag wilt kopen.

 

Hoe kies je het meest geschikte matras?

Op deze pagina krijg je hulp bij het kopen van een geschikte Matrassen in Den Haag. Er zijn namelijk altijd bepaalde factoren die doorslaggevend kunnen zijn bij het kiezen van een geschikt matras. Zeker als het draait om zaken als het type, materiaal en de afmetingen van een matras. Voordat je begint met oriënteren wil je dit soort zaken duidelijk voor jezelf in kaart brengen.

Verder is het van belang dat je voor jezelf bepaalt of je het liefste op je buik, rug of zij ligt ‘s nachts. Daarnaast spelen lichamelijk klachten zoals rugpijn een belangrijk rol bij de keuze voor een geschikt matras.

Ook transpireren de meeste mensen tijdens het slapen veel meer dan ze denken. Daarom is het altijd een goed plan om van tevoren te checken, of dat het matras een vochtregulerende functie heeft. Denk bijvoorbeeld aan een pocketveringsmatras met een vochtdoorlatende bovenlaag.

Heb je minder last van de warmte, maar heb je het bijvoorbeeld wel erg snel koud? Kies dan voor een matras dat gemaakt is van materialen zoals polyether, latex of traagschuim. Deze materialen isoleren namelijk ontzettend goed, waardoor je het ‘s nachts minder snel koud zult krijgen.

Neem je slaaphouding onder de loep

In onze beddenwinkel in Den Haag kun je terecht voor de meest uiteenlopende Matrassen in Den Haag. Hierbij adviseren wij regelmatig om vooraf iemands slaaphouding in kaart te brengen. Afhankelijk van je slaaphouding kun je vervolgens veel beter een geschikt matras kiezen.

Slaap je bijvoorbeeld op je zij? Dan is het verstandig om een matras met verschillende comfortzones te kiezen. Zo krijgen je gewrichten namelijk de meest optimale ondersteuning, waardoor je vaak binnen no-time een aanzienlijk stuk minder rugklachten hebt. Slaap je op je rug? Kies dan een zacht matras zodat dat je rug flexibel blijft tijdens het slapen. Lig je het liefst op je buik dan is het verstandig om juist een harder matras te kopen.

Ook het materiaal van een matras heeft verschillende eigenschappen. Sommige materialen verbeteren de luchtventilatie, anderen verbeteren de mate van ondersteuning en het comfort van een matras. Tegenwoordig bestaan een matras uit meerdere lagen. De meeste matrassen uit onze beddenwinkel in Den Haag bestaan uit drie lagen, namelijk de kern, afdeklaag en een buitenlaag. Deze laag wordt ook wel de tijk genoemd en is de buitenste laag om het matras heen. Afsluitend is het natuurlijk ook nog afhankelijk van je persoonlijke voorkeur, of je kiest voor een tweepersoonsmatras, of twee enkele matrassen.

 

Voordelen van een topper

Een kwalitatieve topper zorgt doorgaans voor extra ligcomfort. Aangezien slechts weinig mensen weten, wat het belang van een topmatras precies is, staan hieronder de meest belangrijke voordelen van een topper op een rijtje!

Comfort

Een topmatras zorgt voor een comfortabele lighouding tijdens het slapen. Stel dat je bijvoorbeeld een relatief hard matras hebt, dan kan een zachte topper vaak een wereld van verschil maken.

Vochtregulatie

Een topmatras boven op je normale matras, zorgt ervoor dat je matras minder vocht hoeft af te voeren. Zo bescherm je bovendien het matras veel beter tegen slijtage, vuil of schimmelvorming. Een bijhorend effect is dat je met een topmatras de levensduur van je matras met een aanzienlijk stuk zult verlengen.

Lichamelijke klachten

Een topper kan de druk tussen je heupen en schouders beter verdelen. Voordelen van Matrassen in Den Haag. Zeker als je bijvoorbeeld op een redelijk hard matras slaapt, kun je door middel van een topmatras onder anderen je rug en andere lichaamsdelen wat extra verlichting geven.

Instaphoogte

Dankzij een topmatras komt de instaphoogte van een boxspring nog hoger te liggen dan normaal. Zeker voor ouderen en minder valide mensen kan de instaphoogte vaak een enorm verschil maken in de manier waarop zij hun dag beginnen. Dit betekent onder anderen dat zij ‘s ochtends eindelijk weer moeiteloos uit bed kunnen stappen.

 

De levensduur van matrassen verlengen

Er bestaan een aantal manieren waarmee je de levensduur van matrassen behoorlijk kunt verlengen. Stel dat je bijvoorbeeld net een nieuw matras hebt gekocht. Probeer het matras dan voordat je erop gaat slapen, eerst even te laten luchten. Hiermee zorg je namelijk dat de ‘nieuwe’ geur beter uit het matras trekt.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook een matrasbeschermer gebruiken, of simpelweg regelmatig je beddengoed was. Hiermee voorkom je dat kleine beestjes zoals de huisstofmijt zich gaan nestelen in het matras.

Afsluitend is het soms ook verstandig om het matras regelmatig van kant te wisselen. Hiermee verleng je namelijk zonder al te veel moeite de levensduur van je matras aanzienlijk. Bezoek onze website voor meer informatie over matrassen in Den Haag!

 

Meer weten Matrassen in Den Haag?

Wil je meer weten over de kenmerken en eigenschappen van de matrassen in Den Haag, bezoek dan de Beds-Only showroom? Aarzel dan niet op contact met ons op te nemen! Wil je liever zelf een geschikt matras uitkiezen? Bezoek dan onze webshop en bekijk de huidige collectie boxsprings, matrassen en toppers! De beste Matrassen in Den Haag!

 

Matrassen in Den Haag

5/5

N

Beds Only

Bij Beds Only in Den Haag helpen we je graag bij het kiezen van een bed. Kom bij ons een bed eerst uitproberen? In onze showroom in Den haag kan je proefliggen.

Waarom Beds Only?

Gratis Bezorgen & Montage in de regio
Omruilgarantie bij geselecteerde matrassen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Kwaliteit tegen beste prijzen
Leverbaar in een zeer korte termijn
Gespecialiseerd in maatwerk

Matrassen in Den Haag